Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Cilgro

Cilgro B.V. is sinds 2010 de toonaangevende non-food leverancier van Nederland. Vanuit onze vestiging in Waddinxveen leveren wij uitsluitend aan retailers, wederverkopers en webshops. Het leveringsprogramma bestaat uit een sterk merkenpakket en een groot “vrij” pakket. Ons totaal assortiment is zeer geschikt voor winkels in huishoud & cadeau, speelgoed & feest, kantoor & boek, drogisterijen en gemak winkels. Ook voor alle seizoenen en winkelbenodigdheden bent u bij Cilgro aan het juiste adres.

Doelstelling

Cilgro B.V. kent volgende doelstellingen die de basis voor het succes vormen: Compleet assortiment, Goede beschikbaarheid, Scherpe prijsstelling, Snelle levering. Klantvriendelijkheid en uitstekende service spreken voor zich!

Historie

Cilgro B.V. is in 2010 ontstaan uit de overname door John Velthoven Holding b.v. van Verbeek Zelfbedieningsgroothandel (opgericht in 1902) uit Den Haag en Atgro. Uit deze samenvoeging ontstond begin 2011 Cilgro b.v., vervolgens is het bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie in Waddinxveen. Hieruit is een moderne non- food leverancier ontstaan die past in de huidige tijd.
Per 1 januari 2022 is Cilgro b.v. overgedragen aan Stretto Holding b.v. onder leiding van Lizzy Smal – Velthoven die samen met Vincent Cillekens de dagelijkse leiding over het bedrijf voeren.

Scan barcodeSluiten