Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Scan

Nog geen klant? Klik hier om klant te worden.Wachtwoord vergeten?

Categorieën
Bel ons op0182 610 120
Stuur ons een berichtinfo@cilgro.nl
Vrachtwagen
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Cilgro groothandel in Waddinxveen

Cilgro B.V. is sinds 2010 de  toonaangevende non-food groothandel en gevestigd in Waddinxveen. Wij leveren uitsluitend aan retailers, wederverkopers  en  webshops. Het  leveringsprogramma bestaat uit een sterk  merkenpakket  en een groot “vrij”pakket.  Ons  totaalpakket is zeer geschikt voor winkels in cadeau, huishoud, drogisterij, feest – en speelgoed, kantoor – en boeken, rookartikelen en seizoenen. Ook voor winkelbenodigdheden bent u bij Cilgro aan het juiste adres.

Doelstelling

Cilgro B.V. kent volgende doelstellingen die de basis voor het succes vormen: Compleet assortiment, Goede beschikbaarheid, Scherpe prijsstelling, Snelle levering. Klantvriendelijkheid en uitstekende service spreken voor zich! 

Historie

Cilgro B.V. is  in 2010 ontstaan uit de overname van Verbeek Zelfbedieningsgroothandel in Den Haag. Verbeek Zelfbedieningsgroothandel was wereldberoemd in Den Haag en omstreken en opgericht in 1902. Na de overname door,  John Velthoven Holding B.V.,  is het bedrijf verhuisd naar een nieuwe centrale locatie in Waddinxveen, tevens is toen Groothandel Atgro uit Waddinxveen overgenomen. Hier is in 2011 een moderne non- food groothandel  ontstaan zoals die past in de huidige tijd.

Curver
Lego
Playmobil
Pyrex
Stabilo
Swiffer
Scan barcodeSluiten